Interesne dejavnosti

SKUPAJ NA REHABILITACIJI V PACUGU

Člani društva paraplegikov Koroške smo se letos obnovitvene rehabilitacije udeležili v terminu od 27.6.2024 do 14.7.2024. Zanimanje za obisk našega bisera na morju, Doma paraplegikov Pacug, je bilo veliko. Kot vsako leto z nami gre naš šofer Dani, ki za nas opravlja prevoze, tako je bilo tudi letos. Seveda ker se dobro vedno z dobrim vrača, smo priskočili z prevozi na pomoč tudi ostalim koristnikom obnovitvene rehabilitacije, do zdravnika, v trgovino, na oglede Pirana, Portoroža, Izole, Kopra…

Rehabilitacija je potekala brez zapletov, terapije so odlične, hrana vrhunska, namestitev tudi, tako da se nimamo kaj za pritoževati. Ko smo imeli kaj viška časa smo priklopili električne priklope in se odpeljali do bližnjih mest malo na sprehod oziroma na potep…proti koncu rehabilitacije smo se udeležili tudi koncerta Nicka Masona, bobnarja legendarnih Pink Floydov, kateri šteje častitljivih 80 let in je še vedno raztural za bobni na odru Avditorija…čas na rehabilitaciji je kar prehitro mineval in kar naenkrat je bilo potrebno spakirat za domov.

Polni lepih spominov smo zapuščali Pacug z mislimi na rehabilitacijo 2025!!! Uspešno delo in pohvale celotnemu kolektivu Doma paraplegikov Pacug in kar tako naprej!!!

Damjan  Hovnik